Privacy Policy

This Website has been developed by OLIAROS SA (hereafter “OLIAROS” or “Company”), for the provision of information and services to the users/visitors (hereinafter “Users”) of the Website.

OLIAROS is the Data Controller of your personal data collected through the Website, pursuant to EU General Data Protection Regulation 679/2016 (hereinafter “GDPR”). This Privacy Statement is provided in order to inform you on the personal data collected, to explain the way and purpose of data processing, to state any third parties with whom we share your data and finally to inform you on your rights.

What personal data do we process?

Personal data is any information related to an identified or identifiable natural person. OLIAROS does not process any data directly through its Website, unless you contact us or make use of the contact details and emails referred therein, namely Investors, Development, Corporate Communication and HR Departments.

For what purposes do we process personal data?

Our Company has the legitimate interest to process your personal data, in order to reply to your queries, to inform you on any request and to assess your candidacy for a job vacancy.

With whom do we share your personal data?

The Company does not sell, lease or transfers your personal data to any third party.

How does the Company protect your personal data?

OLIAROS has implemented all appropriate organizational and technical measures, pursuant to applicable legal framework and standards in order to safeguard that processing of data, either by the Company or by any third party is legitimate, appropriate and secured against any non-authorized or illegal access, deletion, amendment or any other use of the data.

How long is your personal data retained?

Your personal data is retained for as long as it is required for the fulfillment of the purpose of processing. Upon expiration of this term, your personal data will be deleted unless otherwise required under applicable legal and regulatory framework or for the establishment, exercise or defense of legal claims.

What are your rights?

According to applicable legislation, you have the following rights:

  • right of access to your personal data, as well as to the information relating to their processing
  • right to rectification of inaccurate or incomplete personal data
  • right to erasure
  • right to restriction of the processing of your personal data, where explicitly provided for by legislation
  • right to data portability in a structured, commonly used and machine-readable format (e.g. CD-ROM)
  • right to have your data (directly) transmitted to another controller
  • right to object to the processing of your personal data, where explicitly provided for by legislation
  • right not to be subject to a decision based solely on automated processing and to request human intervention
  • right to withdraw any consent given at any time

You may exercise the aforementioned rights by submitting a written request to our company and we will reply within one (1) month upon receipt of the request. This deadline might be extended for two (2) additional months, in case your requests are excessive or complicated.

Additionally, OLIAROS shall inform you without any delay on any breach of your personal data, unless such breach falls within one of the exceptions, provided by law. In any case, if you feel that the protection of your personal data is violated in any way whatsoever, you have the right to lodge a complaint with the Hellenic Data Protection Authority.

What is the contact person for any issues/requests?

For any queries, clarifications of requests with regards to your personal data protection, you may contact our Data Protection Officer via email at dpo@oliaros.com


Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία OLIAROS ΑΕ (εφεξής “OLIAROS” ή “Εταιρεία”), με σκοπό την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες/χρήστες (εφεξής «χρήστες») αυτού.

Η OLIAROS είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που λαμβάνει μέσω της χρήσης του ιστότοπου, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής «GDPR»). Στην παρούσα Δήλωση σας παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, τον τρόπο και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα που διαθέτετε.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Προσωπικά δεδομένα είναι εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν σε ένα φυσικό πρόσωπο, του οποίου η ταυτότητα είναι ή μπορεί να γίνει γνωστή. H Εταιρεία δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα απευθείας μέσα από τον ιστότοπο, εκτός και αν απευθυνθείτε και κάνετε χρήση των στοιχείων επικοινωνίας και των επιμέρους ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που αναφέρονται σε αυτόν, ήτοι με τα τμήματα της Ενημέρωσης Επενδυτών, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Εταιρικής Επικοινωνίας και του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία έχοντας έννομο συμφέρον προς τούτο, επεξεργάζεται τα ως άνω προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να απαντήσει στα όποια σχόλιά σας και ερωτήσεις σας, να σας ενημερώσει κατόπιν αιτήματός σας και να αξιολογήσει την υποψηφιότητά σας για μία θέση εργασίας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Η OLIAROS δεν πωλεί, ενοικιάζει, ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παραχωρεί προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται οικειοθελώς από τους επισκέπτες του ιστότοπου προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Πώς προστατεύει η Εταιρεία τα δεδομένα σας;

Η OLIAROS έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από την ίδια είτε από τρίτα μέρη, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη αυτής (της διάρκειας), τα δεδομένα διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το κείμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή καθόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, έχετε και μπορείτε να ασκήσετε τα κάτωθι δικαιώματά σας:

  • δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και στις σχετικές με την επεξεργασία πληροφορίες,
  • δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και συμπλήρωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων σας
  • δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)
  • δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος,
  • δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας,
  • δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλον – πλην εμάς- υπεύθυνο επεξεργασίας,
  • δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος.

Μπορείτε να ασκήσετε ένα εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Γίνεται μνεία ότι η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, ως και του αριθμού των εν γένει αιτημάτων.

Περαιτέρω, η OLIAROS αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τυχόν παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι τούτη δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι διαπιστώσετε παραβίαση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Με ποιον μπορείτε να επικοινωνήσετε για τυχόν απορίες/θέματα;

Για οποιαδήποτε απορία σας, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προσωπικών Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@oliaros.com